Дюза Hunter MP1000 сектор 360° маслено зелена

Категория

19.90 лв.

Дюза с регулируем радиус и дъга, с включено двойно изскачане, което предотвратява наслагване на кал и остатъци. Радиусът може да бъде намален до 25% . Устойчива на вятър.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Революционният MP Rotator разполага с уникална, многотраекторна въртяща се система за подаване на поток, която постига резултати за пестене на вода. Вместо просто да „пръскат“ вода върху пейзажи, MP Rotators доставят множество водни потоци с постоянна скорост. Тази по-бавна скорост на приложение позволява на водата да попие внимателно в почвата и постига равномерно разпределение в цялата напоявана площ. Тази повишена ефективност води до 30% по-малко използване на вода в сравнение с традиционните спрейове и значително намалява разточителното оттичане. MP Rotator може да се монтира върху всяко конвенционално тяло на разпръскваща глава или адаптер за храсти, превръщайки ги в пръскачки с висока равномерност и ниско ниво на утаяване със съгласувани валежи във всяка дъга и радиус.

MP ротаторите са чудесен избор за нови системи, тъй като осигуряват огромна гъвкавост на обхвата (от 5′ лента до 35′ радиус), намаляват разходите за материали и осигуряват по-добра ефективност на системата. MP също така са идеални за ревитализиране на по-стари системи – модернизацията може да реши проблеми както с ниското налягане, така и с лошото покритие.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дюза Hunter MP1000 сектор 360° маслено зелена”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти