Хидрофорна уредба с разширителен съд Гардена 3600/4

Номер: 970442401/ 9022-29 Категория

352.00 лв.Кредитен модул DSK Credit

12 x 32.85 лв.

Номинална мощност 800 W
Максимален дебит 3600 l/h
Макс. налягане 4 bar
Макс. височина на изхвърляне head 40 m
Макс. температура на течността 35 °C
Дължина на кабела 1.5 m
Тип захранващ кабел H07 RNF
Клас на ел. защита IP X4

 

doc000140351

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3600/4 е вашето високоефективно решение за автоматично водоснабдяване в дома и в градината. Идеално решение с лесен монтаж в дома като част от водоснабдителната ви система, можете да използвате безплатна дъждовна вода за напояване на градината или като сервизна вода в домакинството. Стационарната електрическа помпа разпределя вода от варели за дъждовна вода, кладенци или цистерни до местата, където е необходима в дома. С лят железен корпус и турбина с мощност 800 W, тази високоефективна помпа е създадена за дългосрочно ползване и се обслужва лесно. Можете да пестите вода, да намалите сметките за вода и да се грижите за околната среда, като използвате помпата за пренос на вода до градинска чешма, пералня или за измиване на тоалетна. Благодарение на ефективността от 3600 литра в час и работното налягане от 4,0 бара, тя е достатъчно мощна за повечето градински приложения с мощност за засмукване до дълбочина от 7 m.
Благодарение на корпуса от лято желязо помпата работи при ниски нива на шум. Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3600/4 е проектирана така, че да е лесна за монтиране, компактна и устойчива. Резервоарът с вместимост 19 литра, направен от висококачествена EPDM мембрана, е издръжлив, дълготраен и осигурява кратки фази на изпомпване. Електрическата помпа работи ефективно и безопасно с вградена предпазна функция за автоматично термично изключване в случай на прегряване на турбината. Допълнителният отвор за пълнене осигурява бърз и лесен монтаж. Вграденият датчик за налягане ви позволява да следите работата на помпата, а също така имате и лесен ключ за вкл./изкл. Преди да настъпят първите студове, просто източете помпата с помощта на винта за източване. Здравият корпус на помпата е идеален за всякакви фиксирани инсталации и осигурява ниски нива на шум при работа.
Не трябва да се изпомпва солена вода, агресивни или леснозапалими вещества, както и хранителни продукти.
Проектирана за дългосрочна употреба с висококачествени материали и ниска необходимост от обслужване. Хидрофорната уредба с разширителен съд GARDENA 3600/4 е идеална покупка, ако търсите ефективен начин за разпределяне и използване на вода за множество приложения у дома и на открито.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хидрофорна уредба с разширителен съд Гардена 3600/4”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти