Разпръсквач въртящ GARDENA Aqua M

Номер: 18702-20 Категория

63.00 лв.

Покривна площ Min 110 m²
Покривна площ Max 250 m²
Обхват на разпръскване Ø Min 8 m – 18 m
Ширина на разпръскване макс. 14 m

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Прецизно равномерно напояване за средно големи морави

С въртящия се спринклер Aqua M от GARDENA вече никога няма да зависите от дъжда за напояването на моравата ви. Вече вие решавате кога да се полива вашата градина. Също така можете да сте сигурни, че всяко поливане се извършва надеждно и най-вече равномерно, без образуване на локви. Наслаждавайте се на всеки сантиметър от лятото.
Спринклерът е създаден за области с размер между 110 и 250 m². Той се използва изключително лесно и е готов за действие на мига. След като свържете маркуча, плъзгачът ви дава възможност да настроите диапазона между 8 и 18 метра. Ширината на струята винаги остава максимум 14 метра, но имате допълнителната възможност да поливате само едната страна на моравата. Използването на метал в спринклера гарантира, че той остава лек, но винаги стои здраво на земята.
Направеният в Германия спринклер Aqua M от GARDENA е изработен от най-висококачествени материали, което най-добре се проявява в два съществени детайла: първо, спринклерът е защитен срещу УВ лъчение, а замръзването не му влияе изобщо. Допълнително той се предлага с 5 години гаранция от производителя. На връзката за вода е поставен метален филтър, така че частиците замърсявания да не могат да попаднат в спринклера. Филтърът изскача със завъртане на връзката и може след това да се премахне и да се изплакне удобно с вода. На другия край в капачката с винт е поставена фина игла, която може да се използва за отпушване на дюзите на спринклера, когато те се запушат с натрупан варовик.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Разпръсквач въртящ GARDENA Aqua M”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти