Разпръсквач въртящ GARDENA AquaZoom M

Номер: 18712-20 Категория

86.50 лв.

Покривна площ Min 9 m²
Покривна площ Max 250 m²
Обхват на разпръскване Ø Min 3 m – 18 m
Ширина на разпръскване макс. 14 m

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Прецизно, гъвкаво и равномерно напояване за средно големи морави

AquaZoom M от GARDENA със сигурност ще докаже полезността си, особено когато слънцето свети ярко. Въртящият се спринклер може да осигури винаги равномерно и прецизно напояване на морава с размер от 9 до 250 m² без образуване на локви. Наслаждавайте се на всеки сантиметър от лятото.
Когато започнете да го използвате, със сигурност ще ви зарадва изобилието от възможности за конфигуриране. Използвайте плъзгачите за настройка на обхвата (3 – 18 метра), ширината на разпръскване (3 – 14 метра) и дебита на водата, за да осигурите поливане само в областите, където е необходимо. Ако желаете, можете дори да поливате само от едната страна. Този полезен помощник ще поддържа вашата морава. Двете му широки опори гарантират стабилността му. За направения в Германия AquaZoom M се използват висококачествени материали, като метал, за да бъде устройството издръжливо и устойчиво. Като резултат УВ лъчението и студът не са проблем за уреда, а качеството на материалите се подкрепя с впечатляваща гаранция от производителя за срок от 5 години.
В допълнение се използват иновативни методи за почистване. Водата има естествено съдържание на варовик, затова понякога е възможно да се образуват натрупвания от варовик по дюзите. Обаче тъй като дюзите са направени от мека пластмаса, те могат лесно да се почистват чрез забърсване с пръст. В допълнение частиците замърсители се улавят във вградения неръждаем метален филтър, за да не попаднат в AquaZoom M. Трябва само да развиете връзката за вода, за да го извадите, след което можете лесно да го премахнете и да го изплакнете с течаща вода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Разпръсквач въртящ GARDENA AquaZoom M”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти