ПРОГРАМАТОР ЗА КОНТРОЛ НА НАПОЯВАНЕТО GARDENA SELECT

Номер: 1891-29 Категория

126.00 лв.

Водни цикли на ден 3
Продължителност на напояването 0 h 1 min – 7 h 59 min
Честота на напояване Индивидуален избор на дни за напояване
Подаване на енергия 1 x 9 V alkaline battery (не са влкючени)
Връзка за сензор да
Работно налягане Min 0.5 bar
Работно налягане Max 12 bar
Резба За кранове с резба 26.5 mm (G 3/4) и 33.3 mm (G1)

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Гъвкаво автоматични напояване благодарение на 3 индивидуални графика за поливане

С компютъра за вода GARDENA Water Control, напояването може да бъде гъвкаво и индивидулно планирано. Компютъра се захранва от батерия; може да свързан директно към крана и да се управлява лесно от иновативен, външен, въртящ се елемент за избор на функции и бутон за превключване. LC дисплея показва всички функции с един поглед. Непромокаемият работен уред може да бъде премахнат. Възможно е компютърът да се комбинира със сензора за влажност на почвата на GARDENA.

Автоматично и спестяващо време напояване

С водния компютър на GARDENA, вашата градина може да бъде надеждно и удобно поливана – дори когато не сте си вкъщи. Имате повече свободно време и имате зелена, тучна морава и красиви, здрави растения. Ако автоматичната поливна система започва да работи в ранните сутрешни часове или вечерта, се изпарява по-малко вода. Това спестява пари и осигурява целево и оптимизирано напояване.

Лесна работа

Водният компютър се настройва лесно с помощта на въртящ се пуш бутон за избор на данни и за потвърждение. С един поглед на LC дисплея може да видите всички настройки. Устойчивото на атмосфертни условия работно устройство може да се свали, за да се извършат настройките. С опцията за заключване, може да избегнете промяната на настройките по невнимание.

Гъвкаво напояване с 3 графика

Три независими графика могат да бъдат създадени за нуждите на напояването. Старта, продължителността и и дните от седмицата прес които се поливат могат да бъдат променени. Изключително гъвкави планове които могат да бъдат настроени спрямо песоналните Ви предпочитания. Ценителите на растенията използват това например за допълнително предварително напояване, което подготвя почвата и корените за последващото, основно напояване. Това подобрява абсорбирането на водата и растежа на растението.

Функция Поливай сега”

Ако искате поливането да започне веднага, може да го активирате ръчно без да сваляте устройството от крана или без промяна на настройките.

Технология за безопасно спиране Safe Stop

Водният компютър винаги работи надеждно с технологията “Safe Stop”. Ако зарядът на батерията е твърде нисък, за да се контролира напълно процеса на поливане, тогава той просто не започва. Индикаторът за заряд на батерията в дисплея показва кога батерията трябва да бъде сменена.

Водоспестяваща функция

При връзката със сензора за влага на почвата на GARDENA, автоматичното напояване не се активира ако влажността на почвата е достатъчна. Това позволява по-добро напояване за растенията и водоспестяващо напояване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ПРОГРАМАТОР ЗА КОНТРОЛ НА НАПОЯВАНЕТО GARDENA SELECT”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти