Водоструйка HUSQVARNA PW 235

Номер: 967677401 Категория

440.00 лв.

Максимално налягане 135 бар.
Максимален дебит 520л./ч.
Мощност 1800W
Тегло 10,4кг
Включва Пистолет, 8m маркуч, дюза с ротационна струя (Turbo), дюза с плоска струя (ветрило), резервоар за почистващия препарат

 

Описание

Универсална водоструйка със здрав и целесъобразен дизайн за почистване на вътрешни дворове, градински мебели, огради и каменни конструкции. Две шарнирни функции, за регулиране на дюзите и бързо съединяване, предотвратяват затрудненията. Съхранението на аксесоарите в корпуса, макарата на маркуча и захранващия кабел правят работата ефективна. Металната помпа осигурява висока, надеждна устойчивост. Включени са две дюзи и един пулверизатор за пяна.

  • Помпата е изработена от метал, за да сведе до минимум риска от счупване и да даде на вашия продукт дълъг живот.
  • Удобно и ефективно съхранение на маркуча с лесно навиване.
  • Допълнителен комфорт и удобство за ползване благодарение на гъвкавия маркуч, който не се заплита.
  • Накрайникът за пръскане разполага с двойни шарнирни функции и бързи връзки за маркуч, дюзи и аксесоари – всичко това, за да увеличите Вашата ефективност и комфорт.
  • Можете лесно да следите употребата на перилен препарат и да видите оставащото ниво. Това ви дава перфектен контрол – и никога няма да използвате повече детергент, отколкото е необходимо.
  • Многофункционална дюза за използване на машини с дистанционно управление. Дава ви по-голяма гъвкавост, тъй като може да се използва за широк спектър от задачи за почистване с перфектни резултати.
  • Всички включени аксесоари могат да се съхраняват внимателно на машината за по-лесен достъп и по-ефективна работа.
  • Въртящата се дюза за молив ви дава целенасочена висока почистваща способност и ви помага да се освободите от упоритите замърсявания ефективно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Водоструйка HUSQVARNA PW 235“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти