Водоструйка HUSQVARNA PW 235R

Номер: 9676775-01 Категория

Максимално налягане 135 бар.
Максимален дебит 520л./ч.
Мощност 1800W
Тегло 10,4кг
Включва Пистолет, 8m маркуч, дюза с ротационна струя (Turbo), дюза с плоска струя (ветрило), резервоар за почистващия препарат

Описание

Водоструйка Husqvarna PW 235R е най-компактната от серията AED, предлагаща висока производителност при почистване на дворното място и градинско оборудване. Безжичната настройка на необходимото налягане опростява работата, тъй като не е необходимо да правите настройки на машината или на дюзата. Този модел има две функции за завъртане, за да регулира дюзата и бърза връзка за маркучи. Вградено място за аксесоари, маркуч за високо налягане и захранващ кабел. Помпата е изработена от стомана, намалява риска от аварии и дава дълъг живот. Удобно съхранение и лесно сгъване на маркуча. Регулируема под налягане универсална дюза, която може да се използва за широк спектър от задачи.

  • Безжичната настройка на необходимото налягане опростява работата, тъй като не е необходимо да правите настройки на машината или на дюзата. Той също така ви помага да не използвате повече вода или електрическа енергия, отколкото е необходимо.
  • Помпата е изработена от метал, за да сведе до минимум риска от счупване и да даде на вашия продукт дълъг живот.
  • Удобно и ефективно съхранение на маркуча с лесно навиване.
  • Допълнителен комфорт и удобство за ползване благодарение на гъвкавия маркуч, който не се заплита.
  • Накрайникът за пръскане разполага с двойни шарнирни функции и бързи връзки за маркуч, дюзи и аксесоари – всичко това, за да увеличите Вашата ефективност и комфорт.
  • Можете лесно да следите употребата на перилен препарат и да видите оставащото ниво. Това ви дава перфектен контрол – и никога няма да използвате повече детергент, отколкото е необходимо.
  • Многофункционална дюза за използване на машини с дистанционно управление. Дава ви по-голяма гъвкавост, тъй като може да се използва за широк спектър от задачи за почистване с перфектни резултати.
  • Всички включени аксесоари могат да се съхраняват внимателно на машината за по-лесен достъп и по-ефективна работа.
  • Въртящата се дюза за молив ви дава целенасочена висока почистваща способност и ви помага да се освободите от упоритите замърсявания ефективно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Водоструйка HUSQVARNA PW 235R”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти