Водоструйка HUSQVARNA PW 235R

Номер: 9676775-01 Категория

Максимално налягане 135 бар.
Максимален дебит 520л./ч.
Мощност 1800W
Тегло 10,4кг
Включва Пистолет, 8m маркуч, дюза с ротационна струя (Turbo), дюза с плоска струя (ветрило), резервоар за почистващия препарат

Описание

Водоструйка Husqvarna PW 235R е най-компактната от серията AED, предлагаща висока производителност при почистване на дворното място и градинско оборудване. Безжичната настройка на необходимото налягане опростява работата, тъй като не е необходимо да правите настройки на машината или на дюзата. Този модел има две функции за завъртане, за да регулира дюзата и бърза връзка за маркучи. Вградено място за аксесоари, маркуч за високо налягане и захранващ кабел. Помпата е изработена от стомана, намалява риска от аварии и дава дълъг живот. Удобно съхранение и лесно сгъване на маркуча. Регулируема под налягане универсална дюза, която може да се използва за широк спектър от задачи.

  • Безжичната настройка на необходимото налягане опростява работата, тъй като не е необходимо да правите настройки на машината или на дюзата. Той също така ви помага да не използвате повече вода или електрическа енергия, отколкото е необходимо.
  • Помпата е изработена от метал, за да сведе до минимум риска от счупване и да даде на вашия продукт дълъг живот.
  • Удобно и ефективно съхранение на маркуча с лесно навиване.
  • Допълнителен комфорт и удобство за ползване благодарение на гъвкавия маркуч, който не се заплита.
  • Накрайникът за пръскане разполага с двойни шарнирни функции и бързи връзки за маркуч, дюзи и аксесоари – всичко това, за да увеличите Вашата ефективност и комфорт.
  • Можете лесно да следите употребата на перилен препарат и да видите оставащото ниво. Това ви дава перфектен контрол – и никога няма да използвате повече детергент, отколкото е необходимо.
  • Многофункционална дюза за използване на машини с дистанционно управление. Дава ви по-голяма гъвкавост, тъй като може да се използва за широк спектър от задачи за почистване с перфектни резултати.
  • Всички включени аксесоари могат да се съхраняват внимателно на машината за по-лесен достъп и по-ефективна работа.
  • Въртящата се дюза за молив ви дава целенасочена висока почистваща способност и ви помага да се освободите от упоритите замърсявания ефективно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Водоструйка HUSQVARNA PW 235R“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

20 + 7 =

Свързани продукти