ПРОГРАМАТОР ЗА НАПОЯВАНЕ GARDENA CLASSIC 4030

Номер: 01283-29 Категория

170.00 лв.

Водни цикли на ден 3
Продължителност на напояването 0 h 1 min – 3 h 59 min
Честота на напояване всеки 24 часа, всеки втори ден, всеки трети ден, всеки нечетен ден или всеки четен ден
Подаване на енергия 230 V power supply
Връзка за сензор да

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Автоматично управление на до четири напоителни системи

За програмиране на големи подземни напоителни системи. Управлява интервалите на поливане за всеки отделен канал индивидуално, за оптимални резултати. Възможност за свързване към 4 Напоителни клапана 24V (арт.№ 1278). Чрез управляващия канал може да бъде свързана Системата за управление на помпа GARDENA (арт.№ 1273). Подходящ за употреба на открито и закрито. Разполага с алкална батерия 9V за захранване в случай на липса на ток. Може да бъде
свързан към Сензор за дъжд и Сензор за влага. Подаване на енергия: 230 V.

Автоматично и спестяващо време напояване

Със системата за управление на напояването GARDENA Classic 4030 вашата градина ще бъде напоявана надеждно и удобно – дори когато не сте вкъщи. Печелите повече свободно време и имате тучна зелена градина и красиви, здрави растения.

Лесно програмиране

Големият и ясен дисплей улеснява програмирането. Потребителят бива напътстван през отделните стъпки, лесно и разбираемо.

Многобройни опции за напояване

Могат да бъдат избрани три независими програми за поливане на клапан. Дните и циклите на напояване могат да бъдат избирани индивидуално; продължителността на поливането може да бъде задавана гъвкаво между една минута и 3 часа и 59 минути.

Работа, пестяща вода

Със свързването на сензор за дъжд или за влажност на почвата GARDENA автоматичното напояване се прекъсва в зависимост от влажността на почвата и естествените дъждове.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ПРОГРАМАТОР ЗА НАПОЯВАНЕ GARDENA CLASSIC 4030”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти