ПРОГРАМАТОР ЗА КОНТРОЛ НА НАПОЯВАНЕТО GARDENA FLEX

Номер: 01890-29 Категория

110.00 лв.

Продължителност на напояването 1 sec – 99 min
Честота на напояване всеки 4/6/8/12/24/48/72 часа
Характеристики
Подаване на енергия 1 x 9 V alkaline battery (не са включени)
Връзка за сензор да
Работно налягане Min 0.5 bar
Работно налягане Max 12 bar
Резба за кранове с резба 26.5 mm (G 3/4) и 33.3 mm (G1)

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Описание

Идеален за напояване на саксийни растения със система за капково на появане

С комютъра за вода GARDENА Flex, напояването на балкони, покривни тераси или веранди може да бъде гъвкаво и лесно контролирано по автоматичен начин.Компютъра се захранва от батерия; може да свързан директно към крана и да се управлява лесно от иновативен, външен, въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждаване. LC дисплея показва всички функции с един поглед. Непромокаемият работтен уред може да бъде премахнат. С компютъра за вода Flex, периодите време за поливане могат да бъдат нагласени на цикли от секунди, което ги прави идеални за използване със система за капково напояване.Възможное компютърът да се комбинира със сензора за влажност на почвата на GARDENA.

Автоматично и времеспестяващо напояване

Използвайки компютъра за вода на GARDENA Water Control, вашата градина може да бъде надеждно и удобно поливана – дори когато не сте си вкъщи. Сдобивате се с повече свободно време, имате зелена, тучна морава и също красиви, здрави растения. Ако автоматичната поливна система е стартирана през ранните сутрешни часове или вечери, се изпарява по-малко вода. Това спестява пари и осигурява целево и оптимизирано напояване.

Лесно боравене

Настройките на компютъра за вода се ползват лесно посредством иновативния, външен въртящ се елемент за избор на данни и бутон за потвърждение, които управлявате просто чрез натискане и завъртане.С един поглед върху LC дисплея може да видите всичките настройки. Водоустойчивата част може да бъде премахната за да се извършат настройките. Благодарение на опцията заключване на ключа, може да избегнете разместване на настройките причинено от невнимание.

Автоматично напояване за вашия балкон или веранда

Благодарение на допълнително скъсеното времетраене на напояването на секунди, и възможността за активиране на до 6 пъти на ден, компютърът за вода е идеален за употреба със системата за капково напояване , за растения в саксии и корита на балкона или верандата. Поради ограниченото количество почва в саксиите, те могат да буферират ограничено колиюество вода и затова се нуждаят от чести, малки количества.

Функция ‘Напояване сега’

Ако напояването трябва да се стартира веднага, това може да бъде ръчно активирано без премахване на уреда от крана или промяна на настройките.

Спиране за сигурност технология

Компютърът за вода работи надеждно заради технологията ‘Спиране за сигурност”. Ако енергийните нива на батерията са прекалено ниски за да се контролира напълно поливния процес, тогава той няма да бъде започнат.Индикатора на нивото на батерията в дисплея също ви показва кога батерията трябва да бъде заменена.

Водоспестяваща функция

При връзката със сензора за влага на почвата на GARDENA, автоматичното напояване не се активира ако влажността на почвата е достатъчна. Това позволява по-добро напояване за растенията и водоспестяващо напояване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ПРОГРАМАТОР ЗА КОНТРОЛ НА НАПОЯВАНЕТО GARDENA FLEX”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти